Supriza pe care au avut-o polițiștii când au văzut cine se ascunde în hainele unei „măicuțe”

Poliția Locală din Râmnicu-Sărat a descoperit o falsă măicuță, care cerea bani de la trecători, pretinzând că-i strânge pentru o mănăstire.

Oamenii legii au fost sesizați de trecători și de oamenii care așteptau într-o stație de autobuz. Acestora li s-a părut un pic cam ciudată și nu prea au crezut că e măicuță. Un echipaj al Poliției Locale a condus la secție „măicuța” și au avut parte de o mare surpriză.

De fapt, era vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, îmbrăcat în haine monahale. Acesta e din Bacău și a încercat astfel să facă rost de bani. A primit o amendă și apoi condus la sediul Poliției municipale din Râmnicu Vâlcea pentru continuare investigațiilor.

Anul trecut, un alt cerșetor, din București, s-a îmbrăcat în haine de măicuță și a cerut bani în fața unei biserici. Polițiștii au descoperit sa aproximativ 800 de lei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.