Sumă uriașă de bani strânsă de George Simion din darurile de nuntă

george simion nuntă ilinca munteanu
Foto: Pagina de Facebook George Simion

George Simion, liderul AUR, a strâns aproape jumătate de milion de euro din darurile primite la nunta sa, relatează postul de televiziune România TV, care a și transmis în direct căsătoria acestuia cu Ilinca Munteanu.

Banii vor merge pentru construcția unui spital, au promis mirii.

„Nunta este un prilej de bucurie. Cel mai mare cadou pentru noi este ca toți cei care vor să ne fie alături în această zi să fie acolo, fără a-și pune problema unei sume de bani. Așadar, darul/cinstea sau ajutorul pentru tinerii însurăței este OPȚIONAL la nunta noastră. Cei care vor să ofere o sumă de bani, am prefera să o facă la petrecere sau prin cont bancar către Fundația aleasă de noi, iar banii vor merge pentru oamenii necăjiți care nu au posibilitatea de a beneficia de asistență medicală”, au transmis George Simion și Ilinca Munteanu.

George Simion a declarat ca a primit şi altfel de cadouri, ca de exemplu tablouri, un ban de aur, cărți, icoane și veselă.

Liderul AUR a declarat la Realitatea TV că a avut peste 10.000 de invitați la nuntă și că a cheltuit 12.000 de euro pentru organizarea acesteia.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.