Orașul din România cu steaguri ținute în coșuri de gunoi

steaguri în tomberoane râmnicu vâlcea
Foto: Facebook

În orașul Râmnicu Vâlcea steagurile României au fost ținute în tomberoane înainte de a fi arborate pe stâlpii de iluminat din oraș.

Un trecător a realizat o fotografie care surprinde un muncitor în timp ce acesta se întinde pentru a înfinge un steag în suportul său de pe un stâlp de iluminat.

Alături se zărește un tomberon verde în care stau înfășurate mai multe steaguri ce urmează să fie amplasate prin oraș.

Imaginea s-a viralizat rapid pe Facebook, iar internauții au ironizat nu doar coșurile de gunoi în care erau ținute steagurile, ci și procedura de amplasare a acestora cu ajutorul cuvei unui excavator.

După ce imaginea a fost preluată de câteva publicații online, cel care a realizat fotografia a șters-o de pe pagina sa de Facebook.

steaguri în tomberoane râmnicu vâlcea
Foto: Facebook

Primarul orașului Râmnicu Vâlcea este Mircia Gutău, care a fost ales în funcție în anul 2016 din partea PER (Partidul Ecologist Român).

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.