Stailer – pentru bărbații care stau prost cu răbdarea

Se spune că bărbații nu stau foarte bine la capitolul răbdare. Își doresc să rezolve totul foarte rapid pentru a-și eficientiza timpul.

Când vine vorba de a se tunde sau de a apela la serviciile unui salon, majoritatea își pun prietenele sau soțiile să le facă programare, pentru că nu pot aștepta ore întregi să dea telefon de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber pe scaun.

Stailer – o platformă excelentă pentru bărbați

Platforma online Stailer este un brand românesc, care a luat naștere tot din inițiativa unor oameni, care și ei la rândul lor poate că stăteau destul de prost la capitolul răbdare.

Așadar, inclusiv pentru femei, Stailer este ca un colac de salvare care le scapă de programările făcute pentru partenerii lor. Mai mult decât atât și ele se pot programa la un salon de beauty cu ajutorul platformei Stailer.

Platforma online Stailer are scopul de a eficientiza foarte mult timpul fiecărei persoane care o folosește. Astfel, cu Stiler poți face programari la salon pentru manichiura barbati in Timisoara sau pentru femei în mai puțin de 5 minute.

Tot ce trebuie să facă bărbații este să acceseze în pauza de masă, în timp ce pleacă acasă de la muncă sau chiar în toiul nopții platforma online Stailer, să își aleagă serviciul de care are nevoie, salonul preferat, genul, data și ora și să se programeze.

Barbiere Barbershop – unul dintre saloanele preferate al bărbaților, este acum și pe Stailer

Barbiere Barbershop este unul dintre cele mai căutate saloane din Timișoara, deoarece se adresează exclusiv bărbaților. Astfel că bărbații se simt mult mai bine în pielea lor atunci când se așează pe scaunul de la salon.

Acum, servicii oferite la salonul Barbiere barbershop se pot găsi și pe platforma Stailer.

Mai mult decât atât, în echipa din cadrul salonului este formată din cinci artiști cu experiență vastă în domeniu, care pun un accent deosebit pe nevoile fiecărui client în parte. Salonul te întâmpină cu o atmosferă caldă, relaxantă și primitoare.

Ca și servicii, aceștia oferă tratamente pentru păr și barbă cum ar fi aranjat, tuns, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar.

Ce servicii mai putem găsi pe Stailer

Stailer oferă o gamă largă de servicii care nu sunt disponibile doar pentru bărbați. Servicii precum manichiură, pedichiură, tratamente faciale, tuns, vopsit, epilare, masaje de relaxare, pensat, cât și alte servicii sunt dedicate în egală măsură și femeilor. Faptul că se apropie sezonul petrecerilor, platforma Stailer este o alegere excelentă pentru a arăta bine și pentru a ne eficientiza timpul. În plus, nu ne condiționează cu absolut nimic, o putem utiliza ori de câte ori avem nevoie și este 100% gratuită.

În ce orașe găsim Stailer

Platforma Stailer a apărut în toamna anului trecut în Cluj Napoca, apoi în alte 4 orașe mari din România, respectiv Timișoara, Iași, Oradea și București. Având un impact pozitiv asupra celor care au utilizat-o, platforma este așteptată și în celelalte colțuri ale țării.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.