Șocul unei turiste care a plătit 650 lei / noapte la un hotel de 4 stele din Eforie Nord. Cum arăta camera

cazare hotel eforie nord
Foto: Booking / Replicaonline.ro

O turistă care și-a petrecut vacanța într-un hotel de 4 stele din stațiunea Eforie Nord a avut o surpriză neplăcută, relatează publicația locală replicaonline.ro.

Deși Hotelul Mondial arăta impecabil în pozele de pe Booking, realitatea era cu totul alta.

„Evitați hotelul Mondial din Eforie Nord. Hotel de 4 stele care nu merită nici măcar două stele. Încă îmi este greu să accept că ce am găsit acolo poate fi adevărat… Ar fi multe de scris. Prefer să atașez câteva poze”, s-a plâns turista.

Într-una dintre fotografii se vede că robinetul de la baie s-a rupt, iar într-o altă imagine se observă că salteaua este galbenă.

„Trist, trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel încă să mai funcționeze? Cine oferă autorizație să fie clasat ca hotel de 4 stele? Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor… Sunt încă șocată de ce condiții am putut găsi acolo”, a mai spus ea.

Ea a plătit, pentru cele 4 nopți de cazare într-o cameră triplă, cu micul dejun inclus, 2.600 de lei, adică 650 de lei pe noapte.

Iată cum arată o cameră în pozele de pe Booking.com:

Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com

Și iată și pozele turistei:

Foto: replicaonline.ro
Foto: replicaonline.ro
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.