Șoc la Sectorul 1 al Bucureștiului: Dan Tudorache de la PSD spune că învins-o din nou pe Clotilde Armand

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1
Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1

Cu toate că exit poll-urile o dădeau învingătoare certă pe Clotilde Armand de la USR, Dan Tudorache spune că nu a pierdut lupta electorală pentru Sectorul 1 al Capitalei.

”După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a anunţat pe pagina sa de Facebook Dan Tudorache, primarul de la 1.

Potrivit rezultatelor oficiale parțiale, diferența dintre Clotilde Armand (USR) și Dan Tudorache (PSD) este de aproximativ 2% în acest moment, aproximativ 1.800 de voturi.

”Fac un apel la responsabilii din secțiile de votare să nu îndrăznescă să fraudeze. Avem delegați în fiecare secție și nu vom ezita să sesizăm autoritățile statului în caz de fraudă. Rămânem vigilenți. Lupta noastră abia acum începe”, scria aseară, tot pe Facebook, Clotilde Armand.

Astfel, Armand a adunat, până acum, 41,44% din voturi, în timp ce Dan Tudorache de la PSD este la cota 39,37%.

Peste 100.000 din cei aproape 200.000 de alegători înscriși pe listele electorale la Sectorul 1 nu au mers la vot.

Exit poll-ul de aseară arată o diferență de aproape 10 procente în favoarea candidatei USR.

Clotilde Armand a pierdut la mustață Primăria Sectorului 1 în urmă cu 4 ani, când Tudorache a obținut 31%, iar candidata USR doar 28% din voturi.

PSD a pierdut aproape toate bătăliile electorale în București, cu excepția Sectorului 4, unde a Daniel Băluță a câștigat detașat.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.