Smiley revine la film, cu rolul principal în „Odată pentru totdeauna”

Fanii lui Smiley îl pot revedea pe artist în postura de actor în filmul „Odată pentru totdeauna”, care rulează deja în cinematografele din țară. Avanpremiera a avut loc în data de 20 februarie, la Cinema City din Timișoara, oraș în care s-a filmat producția.

Filmul este o comedie cu accente dramatice, iar Smiley joacă rolul lui Alex, un regizor de succes și tată a doi copii, care trece printr-o depresie. El decide să se mute în satul natal, iar familia îl urmează, pentru a-i fi alături. În lupta sa de a se vindeca de depresie, Alex trece prin diferite întâmplări tragi-comice, în urma cărora descoperă adevăratul sens al vieții: familia și dragostea.

„Acest film e ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii, n-am știut dacă să o accept pentru că nu mă simțeam pregătit, nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, Iura Luncașu are un talent să explice și să-ți inducă niște stări. Odată pentru totdeaunaeste o poveste de viață, cu bune, cu rele, pe care de abia aștept să o vedeți”, a spus Smiley pe pagina sa de Facebook.

Din distribuția filmului mai fac parte Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol și Mihnea Luncașu. Filmul este regizat de Iura Luncașu, care a mai realizat filmele „Minte-mă frumos”, „Faci sau taci” și „Investitorii”.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.