Singura femeie care era în avion cu Evgheni Prigojin în momentul prăbușirii

Stewardesa Kristina Raspopova FOTO Moskovskii Komsomoleț
Stewardesa Kristina Raspopova FOTO Moskovskii Komsomoleț

La bordul avionului care s-a prăbușit în timp ce îl transporta pe șeful Wagner, Evgheni Prigojin, se afla o singură femeie. Este vorba despre stewardesa Kristina Raspopova, în vârstă de 39 de ani.

Potrivit canalului de Telegram Baza, ea locuia la Moscova și s-a angajat la compania MNT Aero, care deținea avionul prăbușit, în urmă cu ceva timp.

Anterior, ea a lucrat și în aviația comercială. Baza relatează că, cu câteva ore înainte de plecare, fata le-a transmis membrilor familiei sale că, dintr-un motiv oarecare, zborul lor a fost întârziat. Înainte de zbor, ea a postat o fotografie de la cafeneaua aeroportului.

Anterior, Ministerul Situațiilor de Urgență al Federației Ruse a raportat că zece persoane au murit în urma prăbușirii avionului comercial Embraer Legacy 600 – trei piloți și șapte pasageri, potrivit Moskovskii Komsomoleț.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.