Simona Halep, foarte aproape de un premiu superb. O poţi vota în acest articol!

simona_halep
Simona Halep. Foto: Wikimedia Commons

Jucătoarea de tenis din România este propusă pentru un premiu care recompensează „curajul excepţional pe teren” şi „devotamentul ieşit din comun”.

Halep are şanse mari să cucerească premiul Fed Cup Heart Award, dacă românii o votează la acest link. Românca a fost nominalizată pentru acest premiu în urma devotamentul arătat faţă de echipa de Fed Cup a României.

Sportiva în vârstă de 22 de ani, care în prezent ocupă locul 7 în clasamentul mondial, a fost remarcată pentru modul în care a trecut peste eşecul suferit în primul tur al Fed Cup, atunci când s-a duelat cu unguroaica Timea Babos. Halep a revenit superb şi le-a învins pe britanica Johanna Konta şi ucraineanca Elina Svitolina.

Cu ajutorul lui Halep, dar şi al celorlalte jucătoare din echipă (Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Camelia Begu), România a reuşit să se califice pentru barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.

Pe 19 şi 20 aprilie, echipa noastră va juca, pe teren propriu, în faţa puternicei echipe a Serbiei. Cele două reprezentative s-au mai întâlnit de două ori, iar ambele dueluri au fost câştigate de sârboaice.

Învingatoarea din acest meci va evolua în 2015 in Grupa Mondiala II, iar învinsa în Grupa I a Zonei Euro-africane. România nu a mai ajuns în play-off-ul Grupei Mondiale II din anul 1999.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să fiți la curent cu lucrurile bune care se întâmplă în România, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de știri pozitive de pe pagina noastră de Facebook.


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.