Serena Williams o ironizează pe Simona Halep, după ce românca a fost găsită vinovată de dopaj intenționat

Sursa: X (Twitter)

Jucătoarea de tenis Serena Williams, fost număr 1 mondial, a persiflat-o pe Simona Halep, după ce a aflat de decizia prin care jucătoarea din România a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Serena Williams a scris pe contul său de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter) „8 is a better number” („8 este o cifră mai bună” în română).

Postarea sa face aluzie la cele 7 titluri de Grand Slam câștigate de-a lungul carierei la Wimbledon, în anii 2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015 și 2016. În 2019, ea a pierdut finala de la Wimbledon în fața Simonei Halep.

Așadar, mesajul Serenei Williams face trimitere la posibilitatea ca Simonei Halep să îi fie retras titlul de Grand Slam câștigat la Wimbledon, odată ce jucătoarea din România a fost suspendată oficial pentru dopaj.

Sursa: X (Twitter)

De altfel, unii fani ai jucătoarei din SUA au cerut încă de la suspendarea provizorie a Simonei Halep de anul trecut ca titlul din 2019 de la Wimbledon să îi revină Serenei Williams.

Și soțul său, omul de afaceri Alexis Ohanian, a ironizat-o pe Simona Halep. El a repostat o fotografie cu el în lojă, în timp ce poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education).

Prima dată, el a publicat această fotografie la US Open 2019, la meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova. Tricoul era o ironie la adresa rusoaicei, care a picat un test antidoping în 2016, notează digisport.ro.

Acum, Alexis Ohanian a republicat acea fotografie pe contul de Twitter, alături de textul „Moda nu se schimbă”, făcând referire la actualul caz de dopaj al Simonei Halep. „Clar nu ești demodat”, a comentat Serena Williams la postare.

Sursa: X (Twitter)
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.