Se poarta pasteluri! 3 tinute sofisticate cu rochii de ocazie ieftine

Este usor sa alegi o rochie simpla, cu care sa nu dai gres pentru un eveniment special din viata ta, insa ce poti face pentru ca tinutele tale sa aiba un plus de rafinament si sa iti dezvaluie adevarata frumusete?

Ei bine, toamna aceasta mizeaza pe rochii de ocazie ieftine in culori pastelate, care sa iti „indulceasca” starea de spirit. Desi pare de crezut, poti sfida temperaturile scazute de afara cu nuante „delicioase” de roz si turcoaz sau poti sa oferi un exemplu de eleganta prin alegerea unei rochii de ocazie ieftine in nuanta gri taupe. Iata cateva idei de tinute si sfaturi cu privire la accesorizare!

Roz diafan 

Delicata si rafinata, aceasta culoare exprima gingasie si innobileaza orice tinuta, fiind perfecta pentru tranzitia de la vara la toamna. Culoarea spumei de capsuni pastreaza spiritul verii si contrasteaza perfect cu auriul toamnei. Daca te reprezinta feminitatea, alege rochii de ocazie ieftine roz in combinatie de dantela si tul, care iti vor asigura o aparitie de printesa. Avand croiala in forma de A, modelul este pe cat de sofisticat, pe atat de versatil si usor de asortat. Poarta rochii de ocazie ieftine in aceasta culoare in combinatie cu pantofi stiletto in nuante precum argintiu, cupru, nude sau, de ce nu, roz pudra, in cazul tinutelor monocromatice. Pentru un plus de autenticitate, completeaza outfit-ul elegant cu un clutch bleu sau gri cu aplicatii stralucitoare.

Turcoaz pretios 

In seria de culori pastelate intra si superba nuanta turcoaz, care te trimite cu gandul la valurile spumoase ale marii si la albastrul cerului senin dintr-o zi de toamna. Pentru a fi sigura ca vei iesi din multime, poarta la evenimente rochii de ocazie ieftine turcoaz din dantela, un simbol al elegantei supreme. Opteaza pentru modele scurte, de tip baby doll, cu mai multe straturi de tul, care sa iti ofere lejeritate si confort. Daca esti in cautarea unor astfel de rochii de ocazie ieftine de-a dreptul superbe, nu uita sa le accesorizezi cu o pereche de pantofi nude, albi sau aurii, care sa contrasteze perfect. Pastreaza linia bijuteriilor simpla si intregeste-ti look-ul cu un plic vintage din catifea.

Gri fin 

Credeai ca aparitia ta va fi neglijata daca porti rochii de ocazie ieftine in tonuri neutre? Nimic mai fals! Poarta cu incredere rochii de ocazie ieftine in cea mai in voga nuanta a momentului – gri taupe. Pe langa delicatetea de care vei da dovada, stilul tau va putea fi admirat de toti cei prezenti la eveniment. Alege un model de rochii de ocazie ieftine cu dungi decupate acoperite de un strat fin de tul subtire si transparent si da un plus de stralucire tinutei cu ajutorul unor accesorii metalizate. Poarta bratari late si opteaza pentru un clutch din catifea marsala pentru a sparge monotonia.

Nu uita ca adesea e nevoie de acel ceva special pentru a te diferentia de multime. Creeaza-ti tinute stilate cu ajutorul unor rochii de ocazie ieftine pe care le gasesti pe Mondris.ro si pregateste-te sa devii o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.