Se deschide un centru modern de recuperare în București. Kinetoterapie, masaj, băi, fizioterapie

centru fizioterapie sector 6
Foto: Ciprian Ciucu (Facebook)

În luna aprilie va fi deschis un centru modern de recuperare în sectorul 6 din București, în cartierul Militari, a anunțat Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6.

„La Centrul „Floare Roșie”, pe strada Floare Roșie 7A, cetățenii Sectorului 6, vor avea parte de servicii de calitate: fizioterapie, kinetoterapie, masaj, hidroterapie (terapie în bazin), termoterapie, băi galvanice, toate asistate de specialiști și recomandate de medicul de recuperare al centrului.

Așteptăm să vină ultimele aparate: cele ce fizioterapie și masa de elongații, iar la sfârșitul lunii aprilie îi dăm drumul.

Ne preocupă să dezvoltăm servicii de sănătate de calitate pentru cei care locuiesc în Sectorul 6 și nu doar. Investim în această ramură extrem de importantă, tocmai de aceea am ținut foarte mult să construim primul spital din 6. Centrul de recuperare va fi la ultimele standarde, iar programele vor fi gratuite, cu trimitere, pentru că ne-am asigurat să fie decontate prin CAS.

Pachetul terapeutic va cuprinde 10 ședințe, iar medicul specialist va stabili ce terapii sunt necesare pentru fiecare în parte, în funcție de diagnostic.

Serviciile pot fi accesate gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, de către cei care au domiciliul legal în Sectorul 6.

Programările pentru centrul de recuperare se vor putea face, după deschiderea noii secții, la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, la numărul de telefon: 031/9593”, a anunțat Ciucu.

„În acest moment, se poate face recuperare medicală la Sfântul Nectarie, în aceleași condiții, doar că acolo nu există balneofizioterapie. Pentru cei care nu au bilet de trimitere accesul se face contracost. Anul trecut, au fost 1.015 de pacienți doar pentru zona de recuperare”, a mai transmis el.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.