Se circulă pe ambele sensuri pe podul de la Fetești

FOTO: Ministerul Transporturilor și Infrastructurii
FOTO: Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că de joi dimineață a început să se circule pe ambele sensuri ale podului de la Fetești, peste brațul Borcea. Lucrările importante de reabilitare au fost finalizate.

El mai precizează că taxa pentru plata tarifului de tranzitare va rămâne suspendată, până la finalizarea procedurilor administrative necesare reintroducerii ei.

„Se circulă, de la ora 9.00, pe ambele sensuri ale podului peste braţul Borcea (Podul Feteşti)! Lucrările importante de reabilitare, pe calea 2 (sensul Constanţa- Bucureşti) a acestui pod situat pe A2 (Autostrada Soarelui), au fost finalizate”, anunţă ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu precizează că de acum, circulaţia pe acest pod se va putea desfăşura în condiţii de siguranţă.

Ministrul mai precizează că taxa pentru plata tarifului de tranzitare (PEAJ) va rămâne suspendată până la finalizarea procedurilor administrative necesare reintroducerii ei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.