Rușii au bombardat turnul televiziunii. Canalele TV nu mai funcționează | VIDEO

Foto: Captură Twitter

Rușii au bombardat turnul televiziunii din Kiev. Canalele TV nu mai transmit, anunță BBC.

Guvernul ucrainean a anunțat că explozia a fost rezultatul unui atac al forțelor rusești.

5 oameni au murit și alți 5 au fost răniți.

Ministrul de Interne ucrainean a spus că unele echipamente au fost afectate, iar din acest motiv canalele de televiziune „nu vor funcționa o perioadă de timp”.

Deși a fost lovit, turnul este încă în picioare.

În urmă cu câteva ore, Ministerul Apărării din Rusia a transmis un avertisment către locuitorii din Kiev prin care i-a anunțat că se pregătește să lovească ținte din capitala Ucrainei.

În anunț se arată că forțele rusești se pregătesc să lanseze „lovituri de înaltă precizie” împotriva unor centre tehnologice și a unor relee.

Rușii au susținut că aceste bombardamente vor avea loc pentru a „preveni atacurile informaționale împotriva Rusiei”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.