România va trimite combustibil, veste antiglonț, căști, muniție și echipamente militare, alimente, apă și medicamente în Ucraina

Guvernul Româniai a decis să trimită a doua tranșă de ajutoare în valoare de 3 miliaone de euro către Ucraina. Aceasta constă în combustibil, veste antiglonț, căști, muniție și echipamente militare, alimente, apă și medicamente, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

„Este vorba de o nouă tranșă de ajutoare către Ucraina în valoare de 3 milioane de euro către Ucraina, constând în combustibil veste anticont, căști, muniție si echipamente militare, alimente, apă si medicamente.

Totodată Guvernul Româniaie anunță disponibilitatea de a prelua răniții ucrainieni in reteața de spitale militară și civilă din țara noastră”, a spus Dan Cărbunaru.

Guvernul României mai transmite că pe platforma anunțată ieri, prin care se gestionează ofertel

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.