Rezultate alegeri Primăria Timișoara. Ce spune actualul primar Dominic Fritz

Nicolae Robu și Dominic Fritz. Foto: Facebook

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a declarat la postul de televiziune Antena 3 că, potrivit numărătorii paralele pe care o face echipa sa, are 49% dintre voturile exprimate, și că Nicolae Robu de la PNL are 35%, relatează libertatea.ro.

„În afară de Timișoara, am recâștigat și primăriile timișene din Dumbrăvița și Cenad. Felicitări, Horia Bugarin și Tita Andrei! Colegul meu din USR, Andrei Popa, este noul primar din Balinț! Și mai așteptăm câteva curse strânse pentru primării din județul Timiș”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Dominic Fritz – Alianța Drepta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei), 49%
Nicolae Robu – Alianța PSD-PNL, 35%
Ilie-Vasile Sîrbu – AUR
Marcela Baș – SOS România
Raul-Jani Olajos – REPER
Marius Coraș – Partidul România Puternică
Dumitru Moroianu – PRM
Florin Jianu – Alianța Național Țărănistă
Constantin Vasile – independent
Alin Moș – independent

Exit-poll-ul a fost realizat de institutele de sondare a opiniei publice CURS și Avangarde, la comanda PSD-PNL.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.