Rezultate alegeri Primăria Brașov după numărarea a 85% din voturi

Allen Coliban și George Scripcaru. Facebook

George Scripcaru, candidatul Alianței PSD-PNL, se află în fața actualului primar Allen Coliban, candidatul Alianței Forța Dreptei, după numărarea voturilor din 85% din secțiile de votare, transmite BizBrașov.ro.

Potrivit numărătorii paralele a PNL, după centralizarea rezultatelor din 85% dintre secțiile de vot din municipiul Brașov, George Scripcaru câștigă funcția de primar al Brașovului. Între cei doi există o diferență de 4.000 de voturi.

Allen Coliban – Alianța Electorală Uniți pentru Brașov (USR+PMP+Forța Dreptei+FDGR)
George Scripcaru – Alianța PSD PNL
Dan Tanasă – AUR
Adrian Ciobanu – SOS România
Muscalu Crețu Florin – Partidul România Mare (PRM)
Ionel Goidescu – Partidul Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN)
Nicolae Florin Dogar – candidat independent

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.