Rezultate alegeri Primăria Botoșani. Cine este noul primar

Cosmin Andrei și Cătălin Flutur. Foto: Facebook

Cosmin Andrei de la PSD, actualul primar al municipiului Botoșani, a câștigat un nou mandat la conducerea orașului. Cătălin Flutur de la PNL şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile locale de duminică în faţa social-democratul Cosmin Andrei.

„Dragi prieteni,

Astăzi concetățenii noștri au decis la vot viitorul orașului pentru următorii 4 ani. Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care mi l-aș fi dorit, alegerea lor trebuie respectată, iar situația acceptată ca atare.

În ceea ce ne privește, noi, peneliștii, vom face tot ce ne stă în putință ca, din noul Consiliu Local, să punem umărul la dezvoltarea orașului, chiar dacă pentru aceasta va trebui să inițiem și să formăm anumite alianțe politice.
Mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea și votul.

Vă îmbrățișez,
Cătălin Flutur”, a scris el pe Facebook

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.