Rezultate alegeri locale Suceava. Cine este noul primar

Vasile Rîmbu și Ion Lungu. Foto: Facebook

Vasile Rîmbu de la PSD a câștigat alegerile locale în municipiul Suceava, reușind să îl învingă pe actualul primar, Ion Lungu de la PNL, aflat la cel de-al cincilea mandat, anunță publicația locală newsbucovina.ro.

Și publicația locală „Monitorul de Suceava” îl dă drept câștigător pe Vasile Rîmbu de la PSD.

Potrivit numărătorii paralele efectuate de partidele politice, atât de PSD, cât și de PNL, Vasile Rîmbu va fi noul primar al Sucevei, mai notează newsbucovina.ro.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.