Revoluția prețurilor eMAG.ro. Reduceri importante la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din România anunță oferte importante la mai multe categorii de produse. Revoluția prețurilor eMAG.ro a început în această dimineață. Printre oferte se află și reduceri importante electrocasnice. Întreaga listă de reduceri electrocasnice o găsiți LA ACEST LINK.

Iată câteva exemple de electrocasnice la reduceri în cadrul campaniei „Revoluția prețurilor” eMAG.ro:

Masina de spalat rufe Arctic slim AFD6200A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb. Pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibila este folosita la maxim, sistemul aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

Designul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic iti va asigura un minim de zgomot si un maxim de eficienta!

Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru mai mult timp, iar costurile de intretinere a masinii vor fi mai reduse.

Sistemul Aqua Safe regleaza consumul si controleaza excesul de apa. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti resurse pe termen lung. Mai mult, vei sti intotdeauna ca masina ta de spalat rufe functioneaza in parametri optimi. Întreaga ofertă „Revoluția prețurilor” eMAG.ro și reduceri mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK.

01-revolutia-preturilor-emag-ro

Reducere 23%. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu. Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.

Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani. Întreaga ofertă „Revoluția prețurilor” eMAG.ro și reduceri mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK.

02-reduceri-frigidere

Revoluția prețurilor eMAG.ro. Reduceri și la hote sau aspiratoare

Reducere 770 de lei. Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 WH, Electric, MF5, 60 l, Autocuratare cu apa, Clasa A, Alb + Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 WH, Cristal, 4 Arzatoare, 60 cm, Alb. Gratarul turbo consta in utilizarea simultana a elementului de gratar si a ventilatorului, permitand mancarii sa se rumeneasca mai rapid si mai uniform distribuind aer in jurul zonei de prajire. Aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne. Întreaga ofertă „Revoluția prețurilor” eMAG.ro și reduceri mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK.

res_10f19a47c8bac11d207823aa6190d13d_450x450_bta1

Reducere 24%. Hota traditionala Heinner CH400BK, Putere de absorbtie 323 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Negru. Întreaga ofertă „Revoluția prețurilor” eMAG.ro și reduceri mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK.

img233680_14062012172515_0_450x450_s8iq

Reducere 40%. Aspirator fara sac Philips Power Pro Compact FC8476/92, 1.5 l, Tub telescopic metalic, 1500 W, EPA 10, Gri. Tehnologia PowerCyclone 4 ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare prin intermediul unor pasi extrem de eficienti: Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie fantei de admisie aer drepte si netede; Orificiul curbat de trecere a aerului accelereaza aerul in sus in compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Filtrul EPA 10 si AirSeal capteaza cele mai fine fire de praf inainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf si un aer curat si sanatos. Întreaga ofertă „Revoluția prețurilor” eMAG.ro și reduceri mașini de spălat găsiți LA ACEST LINK.

res_e4e6d07e0425971abfdae2b22c6c3a81_450x450_nqog