Revoluția lui Oprișan în PSD. A dat jos un șef pus de Ciolacu și s-a pus primul la Senat

Marian Oprișan. Foto: Youtube
Marian Oprișan. Foto: Youtube

Baronul de Vrancea Marian Oprișan a trecut peste deciziile luate de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Într-o ședință a filialei județene, care a avut loc marți seară, Marian Oprișan a reușit să-l dea jos pe Angel Tîlvar de la conducere, aceste fiind propus de Marcel Ciolacu.

De asemenea, Marian Oprișan s-a pus primul pe lista pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Marcel Ciolacu i-a reproșat lui Marian Oprișan că a pierdut alegerile în județ. Liderul PSD i-a mai transmis lui Oprișan că social-democrații vor câștiga alegerile parlamentarele din Vrancea și fără contribuția sa.

Organizația PSD Vrancea a anunțat marți seara, imediat după ședință, printr-un comunicat, că și-a desemnat candidații, iar pe primul loc la Senat figurează Marian Oprișan, ales „în unanimitate” de membrii Consiliului Politic Județean.

„Ca urmare a convocării a mai mult de o treime din membrii Consiliului Politic Județean (CPJ) PSD Vrancea, format din președinți de organizații, primari, consilieri județeni și parlamentari, CJP a dezbătut în prezența a peste 150 de membri care au participat atât fizic, cât și online, mai multe proiecte de hotărâre.

Printre altele, pe ordinea de zi a fost inclus și proiectul de hotărâre privind stabilirea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD Vrancea. Ședința a fost condusă de Nicușor Halici, vicepreședintele organizației PSD Vrancea, iar în urma discuțiilor, consultărilor și a votului membrilor CPJ PSD Vrancea s-a stabilit următoarea listă de candidați:

Senat

1. Oprișan Marian (care a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Județean)

2. Dumitrescu Cristian Sorin

3. Nedelcu Mihai

4. Nedelcu Cristina

Camera Deputaților

1. Halici Nicușor

2. Stoica Elena

3. Marin Laurențiu Daniel

4. Carnariu Vasile

5. Nica George Claudiu

6. Bălan Doru Geany

7. Șelaru Aurel

Listele de candidaturi vor fi depuse la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a fi semnate de președintele PSD Marcel Ciolacu”, precizează comunicatul organizației PSD Vrancea.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.