Restaurantul unui lider PSD vinde cea mai scumpă cafea din România: „Are foiță de aur”

Cea mai scumpă cafea din România se vinde în Cluj, în restaurantul unui lider PSD din județ. Săptămânile trecute, patronul restaurantului prezenta și alte feluri de mâncare care sunt ornate tot cu foiță de aur.

Patronul restaurantului este Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii. Politicianul, care este și om de afaceri, a prezentat cafeau cu foiță de aur, despre care spune că are un preț de doar 60 de lei, însă e mai scumpă decât la Dubai.

„Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, într-o postare pe Facebook.

Într-un alt clip postat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, Gal a prezentat și burgerul cu foiță de aur.

„La doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur”, susține acesta pe rețelele de socializare.

Avram Gal a declarat, într-o intervenție la Antena 3, că a vândut și mici în foiță de aur, la cererea unor clienți. Potrivit acestuia un singur mic de acest fel ar costa în jur de 100 de lei, însă liderul PSD a spus că se mai gândește la preț.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.