Reduceri eMAG la televizoare mari. Prețuri mai mici și cu 700 de lei

Reduceri eMAG la televizoare mari
Reduceri eMAG la televizoare mari

În această perioadă sunt câteva reduceri eMAG la televizoare mari destul de atractive. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte la televizoare cu diagonală mare.

Reducere 32%. Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD. Ultra HD TV are de 4 ori rezoluţia unui televizor convenţional Full HD TV. Cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră Ultra Resolution Upscaling te vei bucură de imagini fascinante indiferent de sursă.

Descoperă o experienţă mai Smart decât la televizoarele convenţionale. Aplicaţii pentru muzică şi filme te aşteaptă. Trăieşte experienţă 4K la cel mai înalt nivel al clarităţii imaginii.

Procesorul Philips de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizează imaginea indiferent de sursă pentru a oferi culori, contrast şi detaliu la un nivel incredibil.

Philips adera la cele mai noi standarde şi tehnologii în calitatea imaginii. Picture Performance Index vine să simplifice toate acele valori de neînţeles din fişele tehnice atunci când vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai bună imagine se va bucură de cel mai mare index de performanţă. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare mari găsiți LA ACEST LINK.

01-televizoare

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DS400E, Full HD. Acest model Full HD superior prezintă un panou luminos şi atenuare adaptivă a iluminării de fundal pentru a produce imagini de calitate superbă. În plus oferă funcţii inteligente extraordinare de reţea şi partajare de conţinut.

Sistemul my Home Screen va permite să configurati ecrane personalizate care conţin numai linkuri către conţinutul preferat şi aplicaţiile preferate. În plus, fiecaremembru al familiei îşi poate configura propriul ecran principal, având astfel acces mai rapid şi simplu la materialele preferate.

Oferă atât nuanţe negre intense în scenele întunecate, cât şi multă energie în scenele luminoase Televizoarele dotate cu tehnologia atenuării adaptive a iluminării de fundal analizează constant imaginile primite pentru a le regla în permanentă lumina, astfel încât să poată furniza calitatea optimă a imaginii.

Televizoarele care acceptă aplicaţiile de pe internet pot merge pe internet pentru a accesa o gama largă de aplicaţii, servicii video la cerere şi jocuri stocate în Cloud.Serviciile furnizoare de conţinut în reţea sunt administrate de furnizorii respectivi şi pot fi întrerupte temporar sau definitiv fără avertizare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare mari găsiți LA ACEST LINK.

02-reduceri-televizoare-mari-emag

Reducere 600 de lei. Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LH630V, Full HD. LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cât mai plăcut şi uşor de utilizat. Astfel, tot ce îţi mai rămâne de făcut este să te relaxezi în timp ce webOS creează cea mai accesibilă experienţă TV. Bucurate de design-ul metalic modern, care se integrează perfect în decorul casei tale.

Virual Surround oferă o experienţă de sunet superioară şi îmbogăţeşte experienţă de vizualizare.Bucuraţi-va de divertisment de calitate la dumneavoastră acasă cu tehnologia Wi-Fi încorporată. La fel că un smartphone, LG Smart TV are acum încorporat un chip Wi-Fi pentru a oferi o mai bună conectivitate şi acces la şi de la televizor. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare mari găsiți LA ACEST LINK.

03-reduceri-emag-la-televizoare-mari

Reduceri eMAG la televizoare mari. Oferte și la Samsung

Reducere 23%. Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5500, Full HD. Utilizând un algoritm avansat de analizare a calităţii imaginilor, funcţia Wide Colour Enhancer de la Samsung îmbunătăţeşte calitatea imaginilor şi redă până şi cele mai mici detalii. Acum puteţi vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer.

Ultra Clean View analizezaza conţinutul utilizând un algositm avansat de filtrare şi reducere a zgomotului e fundal. Chiar şi în cazul conţinutului de rezoluţie Full HD, HD sau SD, te poţi bucură de imagini la o calitate apropiată de cea UHD.

Bucuraţi-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorită rezoluţiei duble faţă de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face că experienţă de vizionare să fie una de excepţie, oferind o imagine mai clară şi mult mai multe detalii. După ce experimentaţi culorile vii şi bogate ale imaginilor Full HD, filmele şi programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodată la fel. Descoperiţi realitatea în mai multe detalii pentru o experienţă de îmbunătăţită de vizionare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare mari găsiți LA ACEST LINK.

04-reduceri-emag-la-televizoare-mari

Reducere 500 de lei. Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43W756C, Full HD. Adăugaţi valoare experienţei de vizionare cu o calitate senzaţională Full HD a imaginii şi un design extrem de subţire. Bucuraţi-va de o experienţă TV mai inteligenţă, cu acces uşor şi intuitiv la o lume fascinantă de aplicaţii, jocuri, filme, clipuri video de pe Internet şi multe altele.

Fiecare pixel este îmbunătăţit splendid cu tehnologia puternică de procesare a imaginii de la Sony. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate şi comparate cu o baza de date specială cu imagini. Reducerea zgomotului asigurată de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice şi digitale, de pe DVD-uri şi discurile Blu-ray Disc şi chiar şi din fotografiile digitale.

Televizorul inteligent a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone sau tabletă. Acum va puteţi bucură de ele la scară mai mare şi mai bine că oricând pe BRAVIA. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare mari găsiți LA ACEST LINK.

06-reducere-emag-la-televizoare-mari

https://greatnews.ro/emag-reduceri-uriase-la-telefoane-5-mobile-bune-sub-1-000-de-lei/