Reacția clubului la care a lucrat ospătărița angajată la Apele Române: „Apa trece, Master-ul rămâne”

FOTO: Master Club/Facebook
FOTO: Master Club/Facebook

Clubul Master din Iași, la care a lucrat ospătărița de la ABA Prut – Bârlad, se promovează în urma scandalului dezvăluit de Recorder. „Apa trece, master-ul rămâne!”, au transmis cei de la Master Club pe pagina lor de Facebook, într-o fotografie. „Nu oferim diplome de Master, dar cu siguranță te poți bucura de ape liniștite, în timp ce te relaxezi la un biliard sau bowling”, scrie în postarea care însoțește imaginea.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a cerut corpului de control să invetigheze situația de la Apele Române Iași, unde o fostă chelneriță a fost angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, la departamentul care se ocupă de apărarea inundațiilor, fără a avea o minimă pregătire în domeniu.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, am cerut Corpului de Control al Prim-Ministrului să investigheze situația de la Apele Române. În mandatul meu, așa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competență și transparență.

Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcții de conducere, este pentru toți cei care lucrează în sectorul public: fără penali în funcții publice; profesioniști; fără nepotisme; fără conflict de interese”, a scris premierul Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Cazul a fost relatat de Recorder. Un inginer din cadrul Administrației Bazinale de Apă Prut – Bârlad povestește cum angajata Simona Iancu nu știa nici măcar să deshidă un calculator. ”I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului.

A văzut că nu s-a deschis a mai insistat o dată, tot nu s-a deschis calcultator. Colegii au întrebat: Totuși, nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat.”

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.