RCS RDS joburi în 55 de orașe. Cine câștigă peste 3.000 de lei în mână

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

RCS RDS joburi. Compania de telecomunicații angajează în peste 55 de orașe mari și mici din România în această perioadă.

Posturile libere sunt foarte diverse, de la ingineri și manageri la reprezentanți de vânzări și alpiniști utilitari.

RCS RDS joburi – Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

Aiud
Alba Iulia
Alexandria
Arad
Bacău
Baia Mare
Bârlad
Bistrița
Blaj
Botoșani
Brăila
Brașov
Breaza
București
Buzău
Caransebeș
Carei
Câmpulung Muscel
Câmpina
Cluj-Napoca
Constanța
Craiova
Cugir
Curtea de Argeș
Deva
Drobeta-Turnu-Severin
Focșani
Galați
Gherla
Hunedoara
Iași
Lugoj
Mediaș
Mioveni
Onești
Oradea
Oravița
Piatra Neamț
Pitești
Ploiești
Râmnicu-Vâlcea
Reșița
Satu-Mare
Sibiu
Sighetu Marmației
Slatina
Suceava
Târgoviște
Târgu Jiu
Tecuci
Timișoara
Târgu-Mureș
Tulcea
Turda
Vaslui
Zalău

Mai multe informații despre aceste joburi puteți afla de aici.

RCS RDS joburi – Sunt libere următoarele posturi:

– reprezentant vânzări / încasări magazin
– șef de echipă – construcție site-uri de telecomunicații
– alpinist utilitar
– consilier juridic
– reprezentant vânzări business
– suport tehnic telecomunicații
– manager
– administrator clădiri
– tehnician fibră optică – instalări echipamente
– consilier juridic – protecția datelor cu caracter personal

RCS RDS joburi – Candidatul ideal pentru postul de reprezentant vânzări / încasări magazin:

– Abilități dezvoltate de comunicare interpersonală;
– Experiența anterioară în structuri care interacționează direct cu clienții;
– Foarte bune cunoștințe de utilizare PC (MS Office, baze de date);
– Persoană adaptabilă și cu un dezvoltat spirit de echipă;
– Rezistență la stres și capacitate de reacție;
– Bune cunoștințe în gestionarea situațiilor de criză;
– Minimum studii medii finalizate.

RCS RDS joburi – Descrierea jobului de reprezentant vânzări:

– Promovează serviciile companiei în magazinele DIGI;
– Identifică nevoile clienților și crește valoarea per client prin prezentarea diverselor oferte pe tipuri de servicii.
– Încheie contracte cu clienții, în funcție de cerințele acestora;
– Respectă standardele de calitate impuse de companie, în relația cu clienții (atât clienții externi cât și clienții interni);
– Încasează contravaloarea tuturor serviciilor oferite de companie și soluționează problemele privind plățile realizate de abonați;
– Întocmește documentele fiscale corespunzătoare (chitanțe, facturi) necesare încasării contravalorii serviciilor.

RCS RDS joburi – Ce salarii sunt în companie:

Un inginer de telecomunicații angajat full time în Reșița, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei, potrivit siteului undelucram.ro.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei, plus un bonus de 300 de lei lunar. Un alt tehnician de telecomunicații angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un agent comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

RCS RDS joburi București

Un specialist în raportare angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un administrator de sistem angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 6.500 de lei pe an și un bonus de 1.000 de lei pe an.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un operator angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.350 de lei.

RDS RCS joburi Brașov

Un inginer de telecomunicații angajat full time angajat în Brașov, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un alt inginer de telecomunicații angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu de 4.000 de lei.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, avea în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei, cu un bonus de 800 de lei pe an.

RCS RDS joburi în call center

Un programator cu o experiență în domeniu de 4 ani câștiga în octombrie 2018 un salariu de 8.000 de lei net pe lună.

Un operator call center angajat part time în 2017 în Craiova, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu net de 900 de lei.

Un agent de achiziții din Bacău, cu o experiență în domeniu de 2 ani, angajat full time, câștiga în 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

RCS RDS joburi Constanța

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time în Bârlad, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei pe lună.

Un agent telesales angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei plus un bonus din vânzări de 200 de lei lunar.

Un administrator de sistem angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 6.500 de lei plus un bonus de 1.000 de lei pe an.

Un team leader angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un inginer de avize angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 28 de ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.