Rareș Bogdan îl critică dur pe Marcel Ciolacu: Îmi sună ca un șantaj direct

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune că amenințarea cu demisia a premierului Marcel Ciolacu este „un șantaj direct”, iar liberalii sunt obligați să spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor.

„Exista oameni politici si oameni de stat, il citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Incet, incet, domnul Ciolacu doreste sa ramana doar om politic. Declaratiile sale din ultima vreme imi intaresc tot mai mult aceasta parere.

Conditionarea aceasta indusa voluntar, in mod evident repetat, mie imi suna ca o amenintare sau mai clar, un santaj direct! Daca poporul roman nu accepta sa faca ce vreau eu, daca Partidul National Liberal imi contesta masurile economico-fiscale voi declansa alegeri anticipate in Romania!”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, pentru G4Media.ro.

remierul Marcel Ciolacu le-a transmis celor de la PNL că dacă nu va avea susținere în ceea ce privește măsurile fiscale își va da demisia și ar putea urma alegeri anticipate.

Nu voi accepta ipocrizia. Nu caut vinovați, căutăm soluții împreună. Eu nu vin cu taxe noi. În schimb, cu echitaste fiscală, voi veni.

S-a dus perioada când ori la guvern, ori la parlament veneau anumite excepții. De când am fost învestit știam că voi juca cu mandatul pe masă, fiindcă este normal.

Eu nu pot să mă duc acasă să mă duc în oglindă ca nu am luat măsurile, iar România a intrat într-o instabilitate și a pierdut cel mai important tren al ei, fiindcă nu sunt ipocrit.

E posibil să pierd voturi, îmi asum, voi explica și în partid, mai vin la domnul Cristoiu de câte ori mă invită și le explic iar, dar acasă când mă duc și mă uit în oglindă, știu că am făcut ceea ce era corect pentru România.

Eu nu îmi permit ca premir să pierd investițiile de la UE. Voi da înapoi în cazul în care văd că parterenul de coaliție încearcă să nu își asume. Joc cu mandatul pe masă din prima zi”, a spus Ciolacu la Aleph News, în emisiunea lui Ion Cristoiu.