Rambo e consilier local PNL în Dâmbovița: ”La vânătoare de PSD-iști”

Consilierul liberal Gheorghe Mitroi. Foto: Facebook

Un consilier local al PNL din comuna Finta, județul Dâmbovița, a postat pe pagina sa de socializare fotografii în care era înarmat cu arme de asalt, cu mesajul: ”La vânătoare de PSD-iști”.

Gheorghe Mitroi, consilierul local înarmat până în dinți, este pensionar. Potrivit declarației de avere postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, pentru anul 2017, avea o pensie lunară de 27.000 de lei, fiind un fost polițist.

Dacă pensia lui Mitroi este cât se poate de adevărată, armele pe care acesta le-a afișat sub pomii înfloriți din grădină par să fie replici de plastic.

Consilierul local din Finta a șters de pe Facebook postările controversate.

Chiar și așa, Gheorghe Mitroi ar putea fi cercetat pentru infracțiuni contra liniștii și ordinii publice. Pentru instigarea publicului, acesta riscă chiar și o pedeapsă cu închisoarea, de la 3 luni la 3 ani.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.