Raed Arafat: ”De Paște, speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât anul trecut”

Raed Arafat FOTO: Gov.ro
Raed Arafat FOTO: Gov.ro

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că speră ca Sărbătorile de Paște din acest an să fie mai ”libere” decât anul trecut.

”Speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidmeiologică și de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii”, a declarat Arafat la Digi24.

”Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit. Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac în continuu”, a adăugat Raed Arafat, la Digi24.

Secretarul de stat a negat și faptul că ar fi condamnat la moarte în Palestina, țara sa de origine, dar și faptul că ar fi rudă cu Omar Hayssam.

”În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună”, a mai declarat secretarul de stat, făcând referire la senatoarea Diana Șoșoacă.