Putin, sigur de succes: Rusia își va atinge obiectivele în Ucraina

putin macron
Președinții Putin și Macron la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg, în anul 2018. Foto: Kremlin.ru

Președintele rus Vladimir Putin i-a spus președintelui Franței Emmanuel Macron că Rusia va demilitariza Ucraina și o va transforma într-o țară neutră, relatează BBC.

Putin a mai spus că acestea sunt obiectivele pe care Rusia le urmărește în Ucraina.

Cei doi șefi de stat au discutat la telefon.

Potrivit sursei citate, Putin i-a mai transmis lui Macron că orice încercare din partea Ucrainei de a amâna negocierile nu va duce decât la adăugarea unor solicitări pe lista de doleanțe a Rusiei.

De asemenea, Vladimir Putin a afirmat că nu este de acord cu discursul ținut ieri de președintele francez, în care Macron a spus că președintele rus este singurul responsabil pentru declanșarea războiului.

Foto: Kremlin.ru / Wikipedia

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.