Putin către cei care vor să intervină în apărarea Ucrainei: „Răspunsul Rusiei va fi imediat. Sper că m-am făcut înțeles”

Vladimir Putin
Vladimir Putin. Sursa: Kremlin.ru

Cu puțin timp înainte Rusia să atace Ucraina, președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs televizat în care a amenințat națiunile care ar putea interveni din exterior în actuala criză militară din Ucraina.

„Oricine încearcă să intervină sau, mai mult, să amenințe țara noastră sau poporul nostru, ar trebui să știe că răspunsul Rusiei va fi imediat și va avea consecințe cum nu ați mai trăit niciodată în istoria voastră”, a declarat Putin, citat de CNN.

„Suntem pregătiți pentru orice evoluție a evenimentelor. Toate deciziile în acest sens au fost luate deja”, a continuat el.

„Sper că m-am făcut înțeles”, și-a încheiat el scurta intervenție televizată.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.