PSD vs PSD. Un paznic ajuns primar vrea să-l dea afară pe fostul său șef: directorul școlii

Primarul din Frăsinet, Mihaiță Sandu. Sursa foto: obiectiv-online.ro

Fapte desprinse parcă dintr-un film absurd au loc într-o comună din Călărași, unde un fost paznic, absolvent de 10 clase la seral, îi amenință funcția fostului său șef, care îi este totuși coleg de partid.

Mihăiță Sandu a absolvit 10 clase la seral și a fost multă vreme paznic la școală, dar apoi a fost votat primar în comuna sa, Frăsinet.

Răsturnarea de situație i-a dat curaj omului, care și-a angajat soția ca femeie de serviciu la primărie – unde e plătită cu 3.100 de lei – și fiul – paznic la școală, pentru a continua ”tradiția” familiei.

Intervievat de Digi 24, bărbatul a recunoscut că familia lui este plătită acum 100% de către stat, dar a adăugat cu nu are timp și pentru alte explicații.

Un alt ”meci” al primarului din Frăsinet este cu directorul școlii, care până acum ceva vreme i-a fost șef.

Directorul Octavian Vârcan este și el membru PSD și spune că Mihăiță Sandu i-a fost și elev, și subaltern.

”Nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el. Mi-a fost și paznic, mi-a fost și elev. El a vrut să mă dea afară”, acuză cadrul didactic, care a mers chiar la o întâlnire cu președintele PSD, Liviu Dragnea, în încercarea de a rezolva problema.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.