PSD și PNL l-au retras pe Cîrstoiu și vor avea candidați separați pentru Primăria Capitalei. Ce reacții au avut Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Liderii PSD și PNL au decis luni după 14 ore de negocieri să renunțe la candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria București și să meargă cu candidați separați – Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Nicușor Dan a avut o reacție scurtă după ce presa a anunțat că liderii PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați la alegerile pentru Primăria București – Gabriela Firea și Sebastian Burduja: ”Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”, a scris Nicușor Dan pe o rețea de socializare.

Cristian Popescu Piedone a transmis, marți dimineață, că „mazilirea” medicului Cîrstoiu de către coaliția PSD-PNL este „blat politic prin care PSD și PNL îl susțin pe Nicușor Dan”.

Piedone susține că decizia a fost luată ”ca să elimine valul de susținători” ai săi.

„În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani! Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!”, a mai scris Piedone pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.