PSD și PNL ar putea propune un medic drept candidat la Primăria Capitalei

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, Cătălin Cîrstoiu, este luat în calcul drept candidat de liderii PSD și PNL pentru Primăria Capitalei.

Medicul Cîrstoiu urmează să fie testat în sondaje.

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, au susținut miercuri seară că nu au luat încă o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect.

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu. Și dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare. Ne interesează care e profilul candidatului în percepția alegătorilor”, a declarat Ciucă.

De asemenea, Ciolacu a spus că „în următoarea perioadă” vor veni cu „deciziile politice cele mai bune”.

Ei au evitat răspunsul la întrebarea cine are cele mai multe șanse să fie desemnat candidat dintre Gabriela Firea (PSD) și liberalul Sebastian Burduja. „Amândoi. 50% fiecare”, a răspuns zâmbind Ciolacu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.