Proprietarul unor cabane din Neamț oferă cazare gratuită familiilor din Ucraina: „De luni ne deschidem ușile refugiaților cu copii”

FOTO: rogeryosantosdias/Pixabay.com
FOTO: rogeryosantosdias/Pixabay.com

Silviu-Bogdan Ardeleanu, proprietarul unor unități de cazare din Izvorul Muntelui, județul Neamț, a anunțat că își pune la dispoziție cabanele pentru familiile cu copii refugiate din Ucraina.

„Acum câtva timp începusem să postez că ne pregătim să începem sezonul turistic la Izvorul Muntelui… 3 cabane… 12 camere… ciubăr… saună… cai… ponei etc. Azi-noapte nu m-am putut odihni din cauza imaginilor cu refugiați, majoritatea cu copii mici… Familii cărora le-au rămas soții sau tații acasă și care nu au avut altă opțiune decât cea a exodului.

Nu putem sta nepăsători… am discutat și cu soția mea și am luat de comun și întru totul de acord o decizie. Astfel că reformulăm anunțul începutului de sezon turistic și spunem pas turiștilor deocamdată. Și de luni ne deschidem ușile refugiaților cu copii.

Așadar, dacă cunoașteți sau veți întâlni refugiați din Ucraina cu copii, direcționați-i către noi. Pâna la sfârșitul războiului le oferim cazare gratis și mâncare cât dă Dumnezeu și cât ne-or ține buzunarele.

Notez aici numărul de telefon în cazul în care aveți cunoștință sau contact cu refugiați. 0738.919.878”, a anunțat proprietarul, printr-o postare pe Facebook.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.