Proiect pentru promovarea tinerilor artiști

asociatia_pentru_promovarea_artelor_contemporane_00

Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane a lansat un proiect – Art Hub, prin care își propune să promoveze tinerii artiști. În noul sediu al asociației sunt organizate expoziții de artă, conferințe, concerte de jazz, piese de teatru, mese rotunde, cursuri pentru copii sau cursuri de specialitate.

Sediul este deschis între 10.00 și 22.00 de luni până sâmbătă. Diminețile sunt destinate lucrului, cursurilor pentru copii și repetițiilor. În partea a doua a zilei, până seara, sunt organizate spectacole, vernisaje, proiecții de film, concerte sau lansări de carte.

APPAC deține și un magazin cu lucrări de artă contemporană (lucrări de desen, fotografie, gravură), piese de mobilier sau corpuri de iluminat.

Cursurile pentru copii au loc în weekend, în prima parte a zilei. Aici, ei participă la ateliere de desen, pictură, bricolaj sau pot învăța istoria artelor.

Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane este o organizație înființată în anul 2009 de artiști și manageri culturali. Una dintre preocupările asociației este de a îmbunătăți percepția publicului larg asupra artei contemporane.

Mai multe informații despre evenimentele viitoare ale Art Hub poți afla aici sau aici.

asociatia_pentru_promovarea_artelor_contemporane_02

asociatia_pentru_promovarea_artelor_contemporane_01

asociatia_pentru_promovarea_artelor_contemporane

Foto: Andreea Dogar