Prognoză specială pentru București valabilă azi

bucurești fântână arteziană
Foto: freestocks-photos / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București valabilă în intervalul 30 mai, ora 10 – 30 mai, ora 23.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

Vremea se va încălzi ușor față de zilele precedente, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări temporare, iar după-amiaza și seara vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi de 25-26 de grade. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.