Prognoză specială pentru București. Ploi, descărcări electrice, vânt puternic și temperaturi ridicate

FOTO: guvo59/Pixabay.com
FOTO: guvo59/Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă în intervalul 4 iunie, ora 12 – 4 iunie, ora 23.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România și în lume. Ne găsești și pe Threads.

În acest interval orar, vremea va fi călduroasă în Capitală. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.