Prognoză specială pentru București. 34 de grade, dar și vijelii, ploi, grindină, descărcări electrice

Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București. Potrivit prognozei, vremea va fi foarte caldă, temperaturile vor ajunge chiar și la 34 de grade, dar vor fi și ploi și vijelii.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România. 

Prognoza este valabilă în intervalul 3 iunie, ora 10:00 – 4 iunie, ora 3:00, în zona municipiului București. În acest interval orar, vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creștere, astfel că după-amiază indicele temperatură-umezeală ITU va atinge pragul critic de 80 de unități.

Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat, iar din a doua parte a zilei vor fi perioade cu înnorări, intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…60 km/h, vijelii, grindină, averse și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.