Profesoară de la „Medicină”, filmată cum își umilea studenții: „Vă pretind să mă numiți doamna doctor Mădălina Adam”

FOTO: DarkoStojanovic/Pixabay.com
FOTO: DarkoStojanovic/Pixabay.com

Doctorul Mihaela Mădălina Adam, profesoară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a fost filmată în timp ce încerca să le impună studenților săi cărora le preda online o titulatură de adresare.

Într-o înregistrare postată pe Youtube, medicul le cerea studenților să se adreseze cu „doamna doctor Mădălina Adam”. Să mă numiți doamna doctor Mădălina Adam. Vreau să aud dacă s-a reținut. Stai puţin că ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi. Florina Ciurea, cum mi te adresezi de aici înainte?”, întreabă doctorul una dintre studente.

Potrivit Ziare.com, profesoara a fost suspendată din activitatea didactică și este supusă unei anchete interne a universității, după ce au apărut în mediul online imaginile.

„Este un fapt regretabil într-o instituție de prestigiu”, a declarat rectorul UMF București, Viorel Jinga, citat de Ziare.com.

„S-a suspendat activitatea didactică a doamnei doctor. S-a constituit o Comisie de analiză a activității didactice a acesteia formată din: reprezentantul decanatului, șeful disciplinei și conferențiarii din disciplina respectivă. Vom vedea ce rezultate are această analiză și mai departe, poate urma o Comisie de disciplină în funcție de analiza respectivă. Este un fapt regretabil într-o instituție de prestigiu, singular, zicem noi”, a declarat rectorul UMF Viorel Jinga.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.