Primele imagini cu Dorian Popa când a fost oprit de poliție. Cum era îmbrăcat, de fapt, vloggerul

dorian popa
Foto: Știrile Pro TV

Vloggerul Dorian Popa nu era îmbrăcat doar în chiloți la volanul mașinii când a fost oprit de poliție, așa cum s-a spus în mediul online, rezultă din imaginile publicate de Știrile PRO TV.

Mai exact, vloggerul – care a fost depistat pozitiv pentru consum de canabis – era îmbrăcat într-un halat de casă și era încălțat în adidași.

De altfel, într-un clip video publicat astăzi pe canalul său de YouTube, Popa a menționat că era îmbrăcat într-un halat: „S-a făcut foarte mult mișto pe ideea că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc. Ieșisem din duș, am luat un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în 5 minute, și ca retardatu’ m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin.”

La sfârșitul lunii octombrie, când a fost oprit de poliție și testat cu drug-testul, în mediul online a apărut informația că Dorian Popa conducea în chiloți. Pornind de aici, pe internet au apărut foarte multe glume și ironii.

„Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor”, transmitea Sindicatul de poliție Europol la data incidentului.

Vloggerul a mai spus că nu fumase canabis în ziua în care a fost depistat de poliție, însă substanța rămâne în organism mai multe zile după ce a fost consumată. El a mai spus că își cere scuze pentru fapta sa și că este conștient că a greșit.

Dorian Popa este cercetat acum într-un dosar penal de Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.