Primarul Iașiului, stropit cu iaurt la aniversarea Unirii Principatelor Române | VIDEO

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, stropit cu iaurt. Foto: Captură Youtube

Mihai Chirica, primarul Iașiului, în prezent membru al PNL, după ce a fost o vreme și în PSD, a fost atacat cu iaurt de un cetățean, în timp ce se afla la ceremonia dedicată aniversării Micii Uniri.

Cetățeanul turbulent a fost reținut de forțele de ordine. Potrivit primarului din Iași, acesta ar fi un militar în rezervă care nu locuiește în Iași.

„Un domn s-a desprins din mulțime și a reproșat așa, la adresa României în general, o frustrare pe care a acumulat-o”, a povestit edilul la Digi24.

”Noi am vrut să rămânem în spiritul festiv al zilei de 24 ianuarie. Nu pot să-i reproșez mare lucru, pentru că dacă a ajuns în această situație înseamnă că noi toți avem o vină. Dacă a dispărut dialogul și decența la momentele istorice ale românilor, toți avem o vină, inclusiv clasa politică”, a adăugat Chirica pentru sursa citată.

La evenimentele care au marcat aniveresarea a 162 de la Unirea Principatelor Române de la Iași au participat aproximativ o mie de persoane.

Chirica a spus că nu va face plângere împotriva celui care l-a stropit cu iaurt.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.