Primarul din Călărași a murit din cauza coronavirusului

Dan Drăgulin FOTO: Facebook.com
Dan Drăgulin FOTO: Facebook.com

Primarul în funcție al orașului Călărași și președinte al PNL al filialei locale, Dan Drăgulin, a murit, luni dimineață, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Politicianul avea 59 de ani și era internat la Institutul Matei Balș din Capitală. De asemenea, suferea și de alte boli.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Dan Drăgulin nu a mai putut participa în campania electorală în ultima săptămână de dinaintea alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Alegerile locale din Călărași, pentru funcția de primar, au fost câștigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD și consilier local, precum și director general al Casei de Asigurări de Sănătatea Călărași. Daniel Drăgulin a obţinut 32% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43%. Prezența la vot de aproape 40%.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.