Primar: ”Nu mai veniți în Sectorul 6 dacă nu vreți să rămâneți fără mașini!”

Ciprian Ciucu. Foto: PNL / Facebook

Ciprian Ciucu, primarul liberal al Sectorului 6, a anunțat că au început să fie puse în practică sancțiuni dure împotriva celor care transportă ilegal deșeuri.

“Prima mașină confiscată vreodată în București pentru transport ilegal de deșeuri provenite din construcții / demolări. Deci, se poate.

De obicei, firmele acestea, contractate pe platforme de mica publicitate, nu au contracte cu gropile de gunoi și aruncă deșeurile pe marginea drumului sau pe câmpuri, murdărindu-ne câmpurile, orașele și drumurile, viața.

Mesajul a fost dat: nu mai veniți în Sectorul 6 dacă nu vreți să rămâneți fără mașini!

Mai am un mesaj: constructorii vor fi monitorizați cu precădere.

Multumesc pentru colaborare Garzii de Mediu, Poliției Naționale Sector 6 si Poliției Locale Sector 6. Cea mai bună reformă pe care o putem face în țara asta este să începem să aplicăm legile pe care le avem!

Operatorul de salubrizare, Urban SA este autorizat să ridice deșeurile provenite din construcții. Sunați la ei, sunați la primărie și vă îndrumăm”, a comunicat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, printr-un mesaj pe Facebook.

O acțiune a Gărzii de Mediu a avut loc și în Sectorul 5 al Capitalei. A fost descoperită o persoană care arunca deșeuri dintr-o autoutilitară pe un teren viran de pe strada Mateiu Caragiale.

Persoana în cauză a fost amendată cu 30.000 de lei, iar mașina i-a fost confiscată.

De asemenea, persoana în cauză trebuie să salubrizeze zona afectată până în 17 februarie.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.