Preot, după 24 de ore în secția COVID: „Dintr-un antivaccinist am ajuns un promotor fervent al vaccinului”

achim băcilă
Foto: Captură YouTube

Preotul Achim Băcilă din Parohia Mihai Viteazul I din Sibiu a transmis de pe patul de spital că din antivaccinist convins s-a transformat într-un „promotor fervent al vaccinului”.

„După 24 de ore în secția COVID, iată reflecțiile mele: Deși am fost <la un pas de moarte> după cuvintele medicului Drăghilă (n.r. Dr. Ioan Drăghilă, director medical Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu), simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut… În primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor…”, a scris preotul în mesajul său.

„Dintr-un antivaccinist, acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului, la fel ca sfințitul starețul Efrem Vatopedinul… Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice, care iau nepregătite sute de suflete…Dragii mei, vaccinați-vă, ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are Covid, iată un exemplu concludent”, a mai spus el.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.