Premierul Marcel Ciolacu spune că va propune excluderea primarului din Crevedia din PSD

Marcel Ciolacu
Foto: Marcel Ciolacu (Facebook)

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va propune excluderea primarului din Crevedia din PSD.

„Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii.

Un primar care ”n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Marți, primarul din Crevedia, Florin Petre, a declarat că nu știa că stația respectivă mai funcționa, și că știa doar că aceasta a fost închisă în 2020.

Întrebat de jurnaliști dacă nu a observat că stația încă funcționează, în condițiile în care stația GPL se afla la drumul principal ce trece prin localitate (DN1A), primarul a spus că nu a văzut nimic în ultimii 3 ani: „Am trecut pe acolo de 2 ori pe săptămână. Nu am văzut nimic, poarta închisă”, a declarat el.

„Eu am văzut o cisternă parcată la poartă din când în când. Am văzut un băiat, am crezut că e șoferul cisternei”, a mai spus primarul.

Ulterior, Petre a fost deranjat de întrebarea unei jurnaliste care l-a întrebat ceva legat de condamnarea pe care primarul a avut-o în 2016, așa că a întors spatele presei și a plecat.

Potrivit hotnews.ro, Florin Petre a fost condamnat în anul 2016 de Judecătoria Răcari la 1 an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru că a cumpărat un motocultor furat, în condițiile în care știa că este furat. Judecătorii au considerat că a tăinuit fapta.

Florin Petre
Foto: Florin Petre (Facebook)
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.