Premierul Cîțu: ”Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”

Florin Cîțu. Foto: Gov.ro

Prim-ministrul Florin Cîțu (PNL) a susținut o conferință de presă pe marginea proiectului de Buget, găsindu-și timp să îl atace și pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Iritat de faptul că șeful PSD a trimis anumite scrisori la Comisia Europeană, plângându-se de măsurile luate de guvernarea liberală, premierul Florin Cîțu a spus următoarele:

”Așteptam de la tovarășul Ciolacu să mă sune, să discutăm despre Buget, îmi luam liber două zile și îi explicam fiecare măsură, nu să trimită acele scrisori. Așa că, tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”

Cîțu a spus că toate măsurile ”populiste” luate de guvernarea PSD, care au dus la ”dezmățul” din ultimii ani, nu vor fi luate în calcul de coaliția de guvernare.

”Am votat împotriva acestor legi în Parlament. Cum aș putea fi acum de acord cu ele?”, a transmis premierul.

”Noi am preluat o situație fiscală dezastruoasă”, a continuat Florin Cîțu, care se menține optimist în privința revenirii economice a țării, după pandemia de COVID-19.

”Acele știri panicarde care vin de câteva luni de zile nu se confirmă. Să știți că am fost felicitați de Uniunea Europeană și pentru gestionarea economiei și pentru campania de vaccinare”, s-a fălit premierul.

”Campania de vaccinare funcționează perfect. Mai ales că nu suntem o țară cu resursele Germaniei. Și va funcționa la fel și în continuare!”, a dat asigurări Cîțu.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.