Povestea tinerei care a găsit un portofel cu 19.000 de euro și l-a dus la Poliție

ana maria manole
Ana Maria Manole. Foto: Captură Digi24

O femeie din Iaşi a găsit în parcarea unui centru comercial un portofel cu 19.000 de euro. Tânăra în vârstă de 30 de ani, care duce un trai modest și vinde ziare în parcarea centrului, l-a dus la Poliție fără să stea pe gânduri, relatează postul de televiziune Digi24.

„L-am luat în mână, am simţit că e ceva în interior, am desfăcut fermoarul, am văzut că e valută. Acasă i-am numărat şi am văzut exact ce sumă e. 19.160”, a povestit Ana Maria Manole.

Femeia de 30 de ani are doi copii, iar în prezent este însărcinată cu al treilea.

Ana Maria Manole a dus portofelul, cu toți banii în el, la cea mai apropiată secție. Polițiștii au stabilit că acesta îi aparține unei femei în vârstă de 64 de ani, dintr-o comună din județul Iași, care reclamase că a fost jefuită la data de 6 februarie.

Polițiștii au povestit pentru sursa citată că este pentru a treia oară când femeia le-a adus bunuri pierdute de oameni pe stradă.

Recent, tânăra le-a adus un telefon mobil pe care l-a găsit pe stradă, iar în urmă cu ceva timp a mai înapoiat o sumă de bani.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.