Poti sa te indragostesti la prima intalnire?

Endorfina isi spune cuvantul. Ultima intalnire pe care ai avut-o cu fata aceea de pe site-ul Mezo.ro a fost fantastica. Te-a facut sa te intrebi daca nu cumva dragostea la prima vedere este reala. Raspunsul depinde de cei doi parteneri si de intalnirea in sine. Daca ai impresia ca te-ai indragostit de la prima intalnire, nu grabi lucrurile, dar nici nu incerca sa lupti impotriva acestui sentiment. Lasa acest sentiment nou sa te cuprinda.

Chimie instanta

Sa mergi la prima intalnire poate fi o experienta destul de stresanta, dar daca totul merge bine, poti pleca acasa cu o doza sanatoasa de endorfina, bucuria de a fi petrecut timp placut si gandul de a va revedea data viitoare. Exista chimie intre tine si cel sau cea pe care ai intalnit-o prin intermediul unui site de matrimoniale, dar esti cu adevarat indragostit/a? Primele intalniri se concentreaza de obicei pe distractie, timp amuzant si in general noutatea experientei de a gasi pe cineva.

Gandeste-te la raspunsul pentru urmatoarele intrebari:

-Ai iesit cu el/ ea pentru ca te-a interesat in mod deosebit?

– Este prima intalnire pe care o ai dupa mult timp?

– Cum v-ati intalnit? A fost printr-o aplicatie de matrimoniale sau altfel?

Aceste intrebari sunt importante, pentru ca iti dezvaluie asteptarile in ceea ce priveste persoana cu care te-ai intalnit. De cele mai multe ori, o prima intalnire poate duce la pasiune si interes continuu. Daca simti ca te indragostesti, nu lupta impotriva acestui sentiment, dar nici nu trebuie sa te grabesti. Pofta si dragostea pot fi confundate foarte usor in primele etape ale unei relatii si poate dura ceva timp pentru a observa diferentele.

Discuta cu cineva care se indragosteste de persoana cu care sunt si vei primi cate o poveste diferita. Cei mai multi nu pot identifica exact momentul in care a aparut dragostea. Cu toate acestea, multi din cei care sunt indragostiti vor spune ca in momentul in care s-au intalnit cu partenerul respectiv au simtiti ceva diferit.

Dragostea este un sentiment foarte complex si poate fi dificil sa il impartim in mai multe fatete in functie de cronologie. Deci, nu incerca sa faci acest lucru. Daca te simti bine in prezenta celei cu care te-ai intalnit si pe care ai intalnit-o printr-o aplicatie online de matrimoniale atunci ia lucrurile asa cum sunt. Mergi la a doua intalnire. Si la a treia. Dezvolta aceasta relatie.

Incearca sa o cunosti mai bine in functie de specificul situatiilor de fiecare zi. Multi sunt cei care la prima intalnire afiseaza o masca fericita, zambitoare si stralucitoare. Si e usor sa te indragostesti de aceste lucruri. Daca aceasta dragoste continua sa creaza pe masura ce cunosti mai adanc persoana cu care te-ai intalnit, atunci totul va decurge bine.

Deci, da, poti sa te indragostesti la o prima intalnire cu cineva de pe un site de matrimoniale constanta, Bucuresti, Oradea sau orice alt oras din Romania, dar provocarea este sa nu actionezi asupra acelor sentimente, sarind rapid intr-o casatorie sau un angajament pe termen lung. Nu ar trebui sa mergi la prima intalnire asteptandu-te sa te indragostesti imediat. Evolutia unei relatii necesita doua persoana, iar unii ating un angajament emotional mai repede decat altii.