Polițiști locali acuzați că ar fi luat șpăgi de la patronii unor terase din București. Sunt percheziții la șefii lor

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Sunt mai multe percheziții la Poliția Locală Sector 1. Sunt vizați șefi din instituție, care ar fi luat mită între 5.000 și 20.000 de euro de la patronii teraselor din Sectorul 1.

Polițiștii cercetează infracțiuni de luare de mită, trafic de influență și divulgarea unor informații nedestinate publicității.

„Fosta echipă din administrația PSD – PNL care lua șpagă la Poliția Locală Sector 1 este destructurată. Sunt percheziții ale ofițerilor anticorupție, în această dimineață, la Compartimentul Control Activități Comerciale.

Este vorba de polițiștii locali care fac verificări la cluburi, terase, comercianții din piețe etc. Reamintesc că săptămâna trecută ofițerii DGA au ridicat 12 polițiști locali suspectați că ar fi luat mită – în urma unei plângeri venită din partea mea. Așa se reformează instituțiile publice!”, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.