Poliția a descoperit un cal în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 | VIDEO

Foto: Captură Facebook Poliția Locală

Poliția Locală a descoperit un cal în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 din orașul Satu Mare.

Totul a început după ce polițiștii au fost alertați de câțiva localnici deranjați de zgomotul de la o petrecere ce avea loc la o casă.

După ce a fost la petrecere, unul dintre participanți s-a dus acasă, în garsoniera în care locuiește la etajul 4 al unui bloc, însă nu era singur. Bărbatul era însoțit de un cal.

Vecinii au povestit pentru publicația locală presasm.ro că au auzit zgomotele făcute de cal pe scară, dar au crezut inițial că ar fi vorba despre o femeie mai corpolentă, care urcă pe tocuri.

Potrivit sursei citate, bărbatul intenționa să facă animalul cadou unui cumnat care locuiește într-un sat de lângă Satu Mare. Însă deoarece nu avea unde să îl țină până a doua zi, s-a gândit să îl aducă la el în garsonieră.

Poliția l-a amendat cu 500 de lei pe bărbat pentru tulburarea liniștii locatarilor. Oamenii legii au luat calul și l-au dus înapoi în curtea casei, iar apoi a fost transportat în mediul rural.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.